Valkeakosken ITF Taekwon-Do
TAEKWON-DO             SEURA             PERUSKURSSI             KILPAILUT

UUSI PERUSKUSSI ALKAA KE 30.9.2015 KLO 17:30-19:00 KÄRJENNIEMEN KOULULLA.

Tervetuloa haastavan, mutta antoisan lajin vietäväksi. Kurssilla on tarkoitus saada kosketus uuteen taistelulajiin ja se mukana kasvattaa fyysistä kuntoa ja henkistä itseluottamusta. Peruskurssilla keskitytään lajin kannalta erittäin tärkeään perustekniikkaan, lajiin liittyviin käyttäytymissääntöihin sekä perus lihaskunnon parantamiseen. Venyttely, itsepuolustusharjoittelu ja ottelun alkeet tulevat tutuiksi kurssin myötä. Aikaisempaa urheilutaustaa ei tarvita, joten laji soveltuu kaikille siitä kiinnostuneille. Mukaan tarvitset vain verkkarit ja taistelumieltä.

Kurssi ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta, mutta lisenssin kautta on saatavana vakuutus, joka korvaa harjoituksissa ja kilpailuissa mahdollisesti sattuvat tapaturmat. Lisenssi ei ole pakollinen peruskurssin aikana.

Treeniasuna toimii normaali liikunta-asuste (esim. verkkarit ja T-paita). Kenkiä ei käytetä, vaan harjoittelu tapahtuu paljain jaloin. Myöhemmin on aika hankkia lajiin olennaisesti kuuluvat treenipuku ja vyö, joiden arvioitu hinta on noin 50€.


Yli 10- vuotiaille

Kurssin HINTA 40€

 

TERVETULOA MUKAAN!

Lisätiedot:

Timo Tikkala 040 3551002

ttikkala(at)bemis(dot)com

Elmeri Tanskanen 050 5688771,

elmeri(dot)tanskanen(at)gmail(dot)com

 

 

 

 

 

SLU

Koskinet.fi